wiezijnwijicon watdoenwijicon newsicon
Wie zijn wij? Wat doen wij? Nieuws
CardioVasculair B.V. is dé expert op het gebied van hypertensiemanagement. Binnen onze organisatie beschikken we over uitgebreide kennis en  jarenlange ervaring.

CardioVasculair B.V. speelt dan ook een grote rol in hypertentiemanagement in Nederland met invasieve en non-invasieve producten voor huisartsenpraktijken en ziekenhuizen.

Daarnaast is CardioVasculair B.V. een betrouwbare partner in cardiovasculaire en ambulante diagnostische producten. Door onze expertise en een hechte samenwerking met onze leveranciers, durven wij garant te staan voor kwaliteit.

Om deze kwaliteit blijvend te onderbouwen, zijn wij nauwkeurig in de uitvoer van ons werk en staan wij graag voor u klaar. Tevens streven we naar een continue optimalisatie van ons portfolio met nieuwe en  innovatieve producten.

CardioVasculair B.V. richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Wij bieden producten van hoge kwaliteit.

Onze producten maken het mogelijk om een accurate en betrouwbare meting te doen van hypertensie, arteriële vaatstijfheid of verminderde elasticiteit van de grote vaten. Dit kan ook  tijdens de dagelijkse bezigheden van de patiënt om accuraat in te spelen op eventuele hoge bloeddruk. De producten zijn dan ook voorzien van de meest geavanceerde software en nieuwste technologieën.

Zo maakt de software het ook mogelijk dat diagnosen mede begrijpelijk en inzichtelijk zijn te maken voor patiënten. Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van de bijbehorende disposables zoals bloeddrukmanchetten en pacemakerkabels.

Binnenkort volgen hier diverse nieuwe producten.

Bezoek onze site regelmatig!